Merhaba arkadaşlar Account Hitman programı ile basit olarak iptv tarama işleminin nasıl yapılacağını resimli olarak anlatmaya çalışacağım.
Lütfen kimse profesyonel bir açıklama beklemesin. Her zaman dediğim gibi sizlerden bilgi olarak fazlalığım yok.
(Elinizde Hitman için config olduğu düşünülerek hazırlanmıştır.)
Öncelikle Programı açıyoruz
indirmek için sitede gerekli linkler mevcut.
Program açıldığında COMBO kısmına giriyoruz aşağıda belirtilen adımları uyguluyoruz.
Daha sonra proxy kısmına gidip elimizdeki proxy txt dosyasını aşağıda gösterdiği gibi ekliyoruz. (Proxy listeniz ne kadar güncel ve sağlıklı olursa taramalarınız o kadar hızlı ve güzel olur arkadaşlar )
Şimdi sıra Hitman için Config dosyamızı programa eklemeye aşağıda belirtilen işlemi gerçekleştiriniz.
Her şey tamam artık taramaya başlayabiliriz. Taramayı başlatmak için aşağıdaki resmi inceleyiniz.
Son olarak arkadaşlar hitman size sonuç sayfasında tüm detayları verir ben kısaca gösterdim. Siz kurcalayıp kalan kısımları inceleyebilirsiniz.
Eksiklerimiz oldu ise affınıza sığınırım. Hepinize bol şans.
@A.kadir programı eklemiştir. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Hitman İndir
Lütfen kimse profesyonel bir açıklama beklemesin. Her zaman dediğim gibi sizlerden bilgi olarak fazlalığım yok.
(Elinizde Hitman için config olduğu düşünülerek hazırlanmıştır.)
Öncelikle Programı açıyoruz
Program açıldığında COMBO kısmına giriyoruz aşağıda belirtilen adımları uyguluyoruz.

Daha sonra proxy kısmına gidip elimizdeki proxy txt dosyasını aşağıda gösterdiği gibi ekliyoruz. (Proxy listeniz ne kadar güncel ve sağlıklı olursa taramalarınız o kadar hızlı ve güzel olur arkadaşlar )

Şimdi sıra Hitman için Config dosyamızı programa eklemeye aşağıda belirtilen işlemi gerçekleştiriniz.

Her şey tamam artık taramaya başlayabiliriz. Taramayı başlatmak için aşağıdaki resmi inceleyiniz.

Son olarak arkadaşlar hitman size sonuç sayfasında tüm detayları verir ben kısaca gösterdim. Siz kurcalayıp kalan kısımları inceleyebilirsiniz.

Eksiklerimiz oldu ise affınıza sığınırım. Hepinize bol şans.
@A.kadir programı eklemiştir. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Hitman İndir
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
Lifetime= Süresi dolan yazmışım arkadaşlar yanlış
Son düzenleme: