Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Account Hitman IPTV Tarama Resimli Anlatım

karakalem

Moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
1 Şubat 2018
265
4,169
163
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar Account Hitman programı ile basit olarak iptv tarama işleminin nasıl yapılacağını resimli olarak anlatmaya çalışacağım.
Lütfen kimse profesyonel bir açıklama beklemesin. Her zaman dediğim gibi sizlerden bilgi olarak fazlalığım yok.
(Elinizde Hitman için config olduğu düşünülerek hazırlanmıştır.)

Öncelikle Programı açıyoruz :) indirmek için sitede gerekli linkler mevcut.
Program açıldığında COMBO kısmına giriyoruz aşağıda belirtilen adımları uyguluyoruz.

7wmBpB.png

Daha sonra proxy kısmına gidip elimizdeki proxy txt dosyasını aşağıda gösterdiği gibi ekliyoruz. (Proxy listeniz ne kadar güncel ve sağlıklı olursa taramalarınız o kadar hızlı ve güzel olur arkadaşlar )

M3FW5I.png

Şimdi sıra Hitman için Config dosyamızı programa eklemeye aşağıda belirtilen işlemi gerçekleştiriniz.

UNae7w.png

Her şey tamam artık taramaya başlayabiliriz. Taramayı başlatmak için aşağıdaki resmi inceleyiniz.

8tDrz1.png

Son olarak arkadaşlar hitman size sonuç sayfasında tüm detayları verir ben kısaca gösterdim. Siz kurcalayıp kalan kısımları inceleyebilirsiniz.

RhZy4m.png

Eksiklerimiz oldu ise affınıza sığınırım. Hepinize bol şans.

@A.kadir programı eklemiştir. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

Hitman İndir
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.

Lifetime= Süresi dolan yazmışım arkadaşlar yanlış :) Süresiz olması gerekiyor. Görünce farkettim Bilginize.

Son düzenleme:

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
534
12,107
163
Güzel anlatım emeğine sağlık karakalem
bende ekleme yapayım configler hitman ana klasöründeki profiles klasöründedir iptv panel taramak için şu configin içini ( arabic1.mickypizza1.com ) notdefteri ile açıp düzenden değiştir seçeneğini kullanarak gerekli değişikliği yapabilirsiniz farklı kaydet deyip config adını belirleyip uzantıyı .ahp yapıp kaydedin
gayet hızlı programdır iyi balıklar rastgele

Hitman indir
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.

MertK

☆ Level 900 ☆
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
979
7,158
183
BEYLER TAM OLARAK NE İŞE YARIYOR PROGRAM
Bu program config dosyası yani ayar dosyası varsa veya kendiniz oluşturabiliyorsanız her türlü kullanıcı adı şifre gereken aklınıza gelebilecek iptv, netflix, blutv, Spotify, hulu, wwe şifrelerini crackleyebilirsiniz yani eşleşmiş şifreleri görüntüleyip hesaba erişim bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

karakalem

Moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
1 Şubat 2018
265
4,169
163
38
İstanbul
bende ekleme yapayım configler hitman ana klasöründeki profiles klasöründedir iptv panel taramak için şu configin içini ( arabic1.mickypizza1.com ) notdefteri ile açıp düzenden değiştir seçeneğini kullanarak gerekli değişikliği yapabilirsiniz farklı kaydet deyip config adını belirleyip uzantıyı .ahp yapıp kaydedin

Hitman indir
[Gizli içerik]

abi teşekkürler. Detaylı anlatıma girmedim resim ile zor video çekmek lazım e malum çok vakit olmuyor. Kaba taslak ilgilenen arkadaşlara hızlıca öğretmek için elimden geleni yaptım. Zaten tüm programlarda sistem aynıdır arkadaşlar. Biri hızlıdır biri daha iyi tarama yapar gibi. Ama ana prensip aynı.

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
534
12,107
163
abi teşekkürler. Detaylı anlatıma girmedim resim ile zor video çekmek lazım e malum çok vakit olmuyor. Kaba taslak ilgilenen arkadaşlara hızlıca öğretmek için elimden geleni yaptım. Zaten tüm programlarda sistem aynıdır arkadaşlar. Biri hızlıdır biri daha iyi tarama yapar gibi. Ama ana prensip aynı.
gayet güzel olmuş emeğine sağlık config kısmınıda ben anlattım hazır programın içindeki o configi kalıp olarak kullansınlar teşekkürler

tedoymisojos

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
83
24
53

Hitman indir
[Gizli içerik]
tskler

ararat35

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
87
12
106
arkadaşlar comboyu görüyor ama prox gösteriyorum liste boş olarak görünüyor ama başında rakam olan proxları kabul ediyor hhtm olanı etmiyor bilen var mı

kenopa

Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
3
3
4

Hitman indir
[Gizli içerik]
ELLERİNİZE SAĞLIK

sessiz dünya

☆ Level 250 ☆
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
319
86
126
Usta aşağıda gösterildiği gibi demişsin bu işi az çok bilenler ne demek istediğini anlayabilir ama bu işi çok bilmeyenler hiç birşey anlamayabilir aşağıda resim olsa belki biraz birşeyler anlarız. Admin bana anlatıt ama bende yeni olduğum için zorlandım kullanamıyorum o programı şu an.

ppanter

☆ Level 400 ☆
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
435
89
196
Mars
Elinize sağlık arkadaşlar sorun şu bu programda her panel taranmıyor malesef bu çalıştımadığı panellere config yapabilirmiyiz?bilen arkadaşımız varmı acaba?teşekkürler