Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

adminlere bir öneri...

mustafa64

MODERATÖR ADAY
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
676
7,678
163
arkadaslar forumda bazı paylaşımlar mutlaka cevap yazıldıktan sonra görulebiliyor.verilen cevap da çoğunlukla ''teşekkürler'' oluyor.biraz önce bir uye ''teşekkür etmiyorum'' yazmış.forumda genel olarak iptv linkleri paylaşılıyor.paylaşılan iptvlere herkes huklenince panel sahibi de hemen kapatıyor.forumda 4 subatta paylaşılan bir panelin sanırım user ve passı panel sahibi tarafından kapatılmış .ama foruma sık girmeyen uyeler bu panelin linki değiştiği halde ''teşekürler' yazıp linki görmek istiyor.böylece çöp olmuş paylaşımlar devamlı güncelleniyor ve forumda bir konu kirliliği oluşuyor.benim önerin paylaşımların beğen butonuna basılarak açılmasıdır.üye o konu ile ilgili soru sormak isityorsa cevap yazsın.

diğer forum uyeleri bu konuda göruşlerini yazarlarsa sanırım adminler konu ile ilgilenirler. herkese selam ve saygılar.

karakalem

Moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
1 Şubat 2018
265
4,109
163
38
İstanbul
beğeni benimde tercihim. Çünkü içerik görmek için gereksiz mesajlar atılıp kirliliğe neden olmakta. Sevgili adminlerimiz konu ile ilgilenecektir. İPTV linkleri ile ilgili olarak da kapanan panelleri silmek zor olur bazen paylaştığımız link 2 saat sonra kapanıyor. tek tek hepsini kontrol etmek oldukça zor. Ama mesajlarda beğeni konusunda size katılıyorum.

MertK

☆ Level 900 ☆
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
979
7,147
183
Genel olarak benim paylaşımlarım bu yönde zaten her yerde bulunan paneller için tekrar teşekkür yazmak ve beğenmekte çok mantıklı gelmiyor. Bu sistemin spoyler diye bir imkanı var ama hiç kimseyi spoylerden link alıp beğen butonunu tıkladıklarına pek şahit olmadım. bu nedenle mecburen beğendiriyorsun panel kaç kişi tarafından kullanılıyor açısından da belirleyici bir istatistik oluyor. Dediğiniz mantıklı önerileriniz için teşekkürler.

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,252
45,705
183
www.iptvforumu.com
arkadaslar forumda bazı paylaşımlar mutlaka cevap yazıldıktan sonra görulebiliyor.verilen cevap da çoğunlukla ''teşekkürler'' oluyor.biraz önce bir uye ''teşekkür etmiyorum'' yazmış.forumda genel olarak iptv linkleri paylaşılıyor.paylaşılan iptvlere herkes huklenince panel sahibi de hemen kapatıyor.forumda 4 subatta paylaşılan bir panelin sanırım user ve passı panel sahibi tarafından kapatılmış .ama foruma sık girmeyen uyeler bu panelin linki değiştiği halde ''teşekürler' yazıp linki görmek istiyor.böylece çöp olmuş paylaşımlar devamlı güncelleniyor ve forumda bir konu kirliliği oluşuyor.benim önerin paylaşımların beğen butonuna basılarak açılmasıdır.üye o konu ile ilgili soru sormak isityorsa cevap yazsın.

diğer forum uyeleri bu konuda göruşlerini yazarlarsa sanırım adminler konu ile ilgilenirler. herkese selam ve saygılar.
Genel Olarak Haklısın Ama Paylaşımların Genelinde Tarih Atmaya Çalışıyoruz
Yorum Yazdırmanın Amacı Bazı Konular'da Var Konuyu Güncel Tutmak Aslında
Forum Kullanmayı Bilmeyen Arkadaşlarımız'da Mevcut Malesef :/
Eski Paylaşımlar Harici Cevap Yazma Olayı Neredeyse Yok Gibi Bir Kaç Konu Harici
Ama Bu Uyarınızı Dikkate Alacağız :)