Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Forum Şikayet Ve Önerileriniz

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,253
45,920
183
www.iptvforumu.com
Arkadaşlar Merhabalar

Forum İle İlgili Şikayet Önerilerinizi Bekliyorum
Uzun Zamandır Çok Vakit Ayıramadım Maalesef Ben Yokken Yaşadığınız veya Forum İle İlgili Önerileriniz Varsa Hayata Geçirelim.

• Beğen
Tepkiler: CCK

murat59

iptv uzman moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
13 Mart 2019
585
16,768
326
36
istanbul
elit üye aşırı çok paylaşım hiç yok gibi benim de vaktim olmuyor bence elit bölümü kaldırıp daha başka bir sey yapabiliriz

murat59

iptv uzman moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
13 Mart 2019
585
16,768
326
36
istanbul
elit üye değil adı başka olacak her türlü ktegori paylaşım olacak bence sayı 10 kişiyi gecmeyecek bu benim fikrim

murat59

iptv uzman moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
13 Mart 2019
585
16,768
326
36
istanbul
aynen herkesin girmesi sıkıntı oluyor paneller çabuk patlıyor böyle daha uzun gider millet paylaşım yapmak ister bence

Sinyor

Siteden Uzaklaştırıldı
6 Mayıs 2018
0
1,906
0
47
İZMİR BUCA
iptvkanallari.org
cafi hocaya katılıyom bende boş yorum yapan çok link dısı paylaşım yapan çok

çogu moderatör arkadaşlar hiç paylaşım yapmıyor siteyle ilgilenende yok moderatör arkadaşlar ceza veremiyor

2 gün veya 1 ay misal ceza verse iyi olur modları takan yok

Kocelo

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
32
14
8
51
Türkiye
Linkin ismini gönder bende varsa düzgün çalışanı gönderirim.1 sene garanti vermemem ama uzun süre sorunsuz izlersin.

murat58

iptv uzman moderatör
Kayıtlı Üye
ELİT ÜYE
5 Nisan 2022
499
2,985
163
37
istanbul
modum ama iptv bölümde paylaşım yapma yetkiniz yok yazıyor bu ne demek oluyor biri açıklar mı acaba admin zaten aylardır yok

ahmetkalkan

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
69
37
53
43
trabzon
eliti 10 adam dediğiniz 10 moderatörle sınırlandırma çabasıyla burada forumun kadrosuna açılacaksa o zaman şikayet bölümüne yazmadan admine yazın o halletsin .zaten moderatörlerin hiç biri yazmıyor.
konularda teşekkürden başka birşey okuyamıyoruz.
yeni olan birşey yok.
güncel olmayan bir konuyla nereye gidilir bilemiyoruz.
foruma yenilik olacaksa iptv üzerinde bilgisi olan yazması gerekir.olmayan neden yetkili oluyor anlamış değilim.
ihşallah iyi şeyler olurda birşeyler görürüz.
sözüm mecliste dışarıdır.tek pencereden bakmadan herkese yararlanması yönünden bakılması tarafındayım

ahmetkalkan

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
69
37
53
43
trabzon
burada birileri çıkıp sadece elit bölümü 10 kişiyle sınırlı olsun demek olursa
o zaman 10 kişilik kadro kuruması ile kimse giremez demek
kimse buradan faydalanmasın demektir.üyeler eski konulara teşekkür yazsın dursunlar
nasıl bir akıl tutulması acaba

murat58

iptv uzman moderatör
Kayıtlı Üye
ELİT ÜYE
5 Nisan 2022
499
2,985
163
37
istanbul
daha nereye yazayım mesaj attım buraya yazdım yönetim bölümüne yazdım benim sorunum iptv bmlümüne mesaj silebiliyorum ama mesaj atamıyorum buraya girmek için yetkiniz yok yazıyor kimse ilgilenip cevap bile yazmıyor paylaşım yapıcam yapamıyorum

cafi

Paylaşmak Güzeldir
Kayıtlı Üye
ELİT ÜYE
2 Şubat 2018
2,029
39,555
183
daha nereye yazayım mesaj attım buraya yazdım yönetim bölümüne yazdım benim sorunum iptv bmlümüne mesaj silebiliyorum ama mesaj atamıyorum buraya girmek için yetkiniz yok yazıyor kimse ilgilenip cevap bile yazmıyor paylaşım yapıcam yapamıyorum
modun iptv bölümüne mesaj yazamaması çok ilginç bir sorun