Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Hitman config V1.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
486
11,133
163
url ve port girerek kolayca hitman için config dosyanı hazırlar özellikle sıkıntı çekenler için kolaylık olacaktır not defteri ile yapamayanlar kullanabilirler
Klasördeki hitman.ahp dosyasını editlemeyin ve silmeyin hata alırsınız program bağlantılıdır dosya ile

NZjnGY.jpg

hepsi birarada eklenmiştir alttaki linkten indirin

Son düzenleme:

mustafa64

MODERATÖR ADAY
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
675
7,678
163
abdulkadir usta elinize emeğiniz e sağlık.program notepadla değiştirmden kurtardı.
pro, yapılan ahp dosyasını direk profilesin içine atsaymış çok daha guzel olacakmış
ben biraz uğrastım ama yapamadım.
belki bir ust versiyonunda yapılabilir
selamlar.

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
486
11,133
163
abdulkadir usta elinize emeğiniz e sağlık.program notepadla değiştirmden kurtardı.
pro, yapılan ahp dosyasını direk profilesin içine atsaymış çok daha guzel olacakmış
ben biraz uğrastım ama yapamadım.
belki bir ust versiyonunda yapılabilir
selamlar.
kaydet dedikten sonra hitmanın profiles klasörüne gidip orda kaydettir olsun bitsin :D

tadiyok

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
140
32
63
url ve port girerek kolayca hitman için config dosyanı hazırla özellikle sıkıntı çekenler için kolaylık olacaktır not defteri ile yapamayanlar kullanabilirler
Klasördeki hitman.ahp dosyasını editlemeyin ve silmeyin hata alırsınız program bağlantılıdır dosya ile

[Gizli içerik]
Teşekkürler

pardesiz

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
19
2
6
adana
url ve port girerek kolayca hitman için config dosyanı hazırla özellikle sıkıntı çekenler için kolaylık olacaktır not defteri ile yapamayanlar kullanabilirler

NZjnGY.jpg

[Gizli içerik]
hemen deneyelim:)

kubibass

Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
9
1
6
istanbul

NZjnGY.jpg

[Gizli içerik]
emeğinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...