- 5 Mart 2018
- 63
- 16
- 96
evet arkadaslar bu benim gercek hikayemdir tum yazdiklarim tas tamam gercektir bunu A.kadir kardesimede onaylata bilirsiniz yillardir sanal alemdeyim bu boktan işlere once merakim yuzunden cccam kirmayi ogrenerek basladim cam kirma isini bizzat memoli 1478 ogretmistir neyse gel zaman git zaman artik programsiz olarak bile kirmanin metodunu ogrenmistim 2015 yilinda tesadufen uyduportala uye olup orda bir kac kisinin anlatimi ile iptv kirmak yani çalmak nasil olur onuda ogrenmistik iptv kirmayi ogretenler bana hesaplarin sahte bos hesap oldugunu soylemislerdi bizde daha cok hirs yapip kirdikca kirip paylastik paylastikca nefsimizin kibirimizin esiri oldun neyse gunumuze gelelim lakin oyle degilmis hesaplar tamamen ucretli oldugunu ogrendik yani hesap sahibi calisip cabalip alin alin teri doktugunu bizse onun hakkini gasp ettik icimde icidanen huzursuzluk duymaya basladim taki ramazanin 4uncu gecesine kadar sahurda sofra ustume devrildi ocaktan indirdigim cay cay danlik kucagimda kaldi gogus alt kismindan ayak parmak larima kadar tamamen yandim 12 gun karantina altinda kaldim 30 gun yataktan dahi kalkamaz oldum simdi bile ayaklarimin ustune basamiyorum diyecegim o ki yeni bir site gelin bu boktan işten vaz gecin ben tovbe ettim pc yi sökup sökup parcaladim bu pis işe merak salip heves eden varsa 42 yasindayim kucuklerime abi tavsiyesi buyuklerime kardes nasihati olsun icin yazdim bir kisi bile bu pis isi birakirsa ne mutlu bu yolun yolu yol degil kul hakki senden cikmazsa illaki birinden cikar vessalam diyecegim budur anlayip ibret alana ne mutlu benim gibi MEVLADAN tokat yemeyin kutuluna selam olsun