Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

IP TV Panel Tarama İle İlgili Sorun ve Görüşleriniz.

karakalem

Moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
1 Şubat 2018
265
4,109
163
38
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar
Panel tarama ile ilgili soru görüş önerilerimizi bu başlık altında soralım. İşin ehli arkadaşlar tarafından muhakkak bilgilendirme yapılacaktır.

kombombo

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
24
1
3
en iyi tarama programları nedir sentry mba configli hariç birde karışık user passlı paneller nasıl kırabiliriz 10 hane karışık user 10 haneli karışık pass hepsi farklı bunları nasıl denk getirip düşürürüz imkansız değilmi :)

karakalem

Moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
1 Şubat 2018
265
4,109
163
38
İstanbul
Zor tabi combo oluşturan programı yükleyeceğim onunla istediğiniz karakter sayısında kombolar uretebilirsiniz. İhtimal çok fazla şans :) sonuçta panelleri tarayarak çalışan linklere ulaşıyoruz. Ben config çalışıyorsa sentry kullanıyorum onun dışında panel tarama v2. Hepsi sitede mevcuttu fakat talihsiz bir olaydan dolayı mesajlarımızı aktaramadık. Hepsi kısa sürede eklenecektir.

kombombo

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
24
1
3
birde reis bazı paneller taramaya başlıyor 8-10 tane sonra duruyo anlamıyorum nedeni nedir

karakalem

Moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
1 Şubat 2018
265
4,109
163
38
İstanbul
sentry ile mi? Panel ban atıyor olabilir. Bir süredir sentry kullanmıyorum aramız pek iyi değil :D

karakalem

Moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
1 Şubat 2018
265
4,109
163
38
İstanbul
Bende sizin gibi öğrenmeye çalışıyorum bu konuları bilen arkadaşlar muhakkak yardımcı olacaktır.

karakalem

Moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
1 Şubat 2018
265
4,109
163
38
İstanbul
kombobo şimdi dostum ilk olarak tavsiyem sentry e bulaşmaman. :D
bende ilk sentry ile tarama yaptım ama işi bilmeden sentry kullanmak zor. Her panel yapısı aynı değil.
farklılıklar var. Ama illa istiyorsan elimde olan tüm sentry configleri zaman zaman paylaşıyorum zaten. onlardan istediğin ile tarama yapabilirsin.

kombombo

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
24
1
3
karakalem reis haklısın öle yapılabilir ama az çok bişiler biliyoruz ::) amacım işin mutfagına inmek config nasıl yapılır onu anlatsanız yeterli olur