Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar en iyi ıp tv player hangisi bende vlc var ama sürekli 15-20 sanyiede bi kendini yeniliyip 2-3 saniye yayın gerisine alıyor böyle geriye alamyan sürekli devam eden kesintisiz player var mı ?
Arkadaşlar en iyi ıp tv player hangisi bende vlc var ama sürekli 15-20 sanyiede bi kendini yeniliyip 2-3 saniye yayın gerisine alıyor böyle geriye alamyan sürekli devam eden kesintisiz player var mı ?
başkan sizin linki kullanıyorum şu programın döngü tuşnua basıyorum basmayınca kanaldan atıyor başka kanala gecıyor youtbede döngü gibi bişi hangi programı kullanıyorsunuz.
başkan sizin linki kullanıyorum şu programın döngü tuşnua basıyorum basmayınca kanaldan atıyor başka kanala gecıyor youtbede döngü gibi bişi hangi programı kullanıyorsunuz.
ADMİN ŞUNA BASTIGIM DA YAYINI YENİLİYOR SÜREKLİ VE BAZEN GERİYE ALIYOR BASMADIGIM ZAMAN YAYINDAN ATIYOR BUNUN GİBİ DÖNGÜSÜ OLMAYAN PROGRAM VAR MI YANİ YAYIN IACICAM DİREK YENİLEMEDEN DEVAM EDEN PROGRAM. DİĞER PROGRAMDA DA BÖYLE 12. SANYİEDE DURUYOR KENDİN BAŞLATMAN LAZIM 2. KERE BAŞLATTIGIM DA İSE DONUYOR