Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Çözümlendi İptv Kanallarını izlerken Takılma Problemi

carped

Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
3
0
1
35mhz internet kullanıyorum hız problemim olmamasına rağmen Samsung televizyondan İptv izlerken 30 saniyede bir 2-3 saniye duraklayıp yayın kaldığı yerden devam ediyor...Bu takılmanın sebebi nedir acaba ve nasıl giderebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..

emre4545

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
102
27
63
35mhz internet kullanıyorum hız problemim olmamasına rağmen Samsung televizyondan İptv izlerken 30 saniyede bir 2-3 saniye duraklayıp yayın kaldığı yerden devam ediyor...Bu takılmanın sebebi nedir acaba ve nasıl giderebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..
Kullandığın linki başka biri de kullanıyo olabilir.

terbay

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
10
1
6
denizli
internet hızım 24 mbp.lg led tv den ip tv izlerken 10,15 saniye sonra yayın donup kalıyor.tekrar başlamıyor.kanalı kapatıp tekrar açıyorum yine donup kalıyor.ne yapabilirim

ppanter

☆ Level 400 ☆
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
435
89
196
Mars
sadece başka birileri olmadanda takılabilir yayını veren panelin kalitesi serveri herneyse iyi değilse donam takılmalar olabilir zaten bu işle meşgul olanlar bazı kanalların sorunsuz olduğu panllerde bazı kanalların dondugunu görürü nedeni kalitesiz panelden yayın kopyalamasından oluyor. ama 1 faktör tabı adminin dediği olay lakın zor şifreli bişeyse bence 2 faktor devreye girer.Ayrıca net hızın kaçı gösteririse göstersin bir hız testine bak belki aşırı bir hız düşmesi oluyordur net hızında.

TARTARINI1010

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
116
52
176
Benim 150.000Mbit hizim var,1 yillik ücretli kisiye ait panel satin aldim 6 ay önce ve bir sürü kanalda takilmalar yasiyorum,bunun cözümü size paneli satan kisinin SERVER i dandikse sen götünle tavana DEVE izi yapsan bile takilir kardesim,bunun caresi yok maalesef :)))Geriye kalan sebeblerin hepsi paneli satanin ardina sigindigi abidik kubidik dandik sebeblerdir.....