Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

IPTV Önerisi

uskumru

Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
5
1
6
Turkey
Evet arkadaşlar nerden test deneme aldıysam hepsi dondu nerdeyse. Alfa, mgold gibi en bilindiklerden aldım testi akşamki fenerbahçe tofaş maçında 5 sn de bir takıldı. Yok mu adam gibi bi iptv satıcısı donmayan.

MertK

☆ Level 900 ☆
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
979
7,175
183
Evinizde kullandığınız internet hızı, kullandığınız program, kullandığınız cihaz ve izlediğiniz yayın kalitesi donmalar için birçok neden bu yüzden ilk olarak kendi olumsuzluklarınızı gidermelisiniz. Bizde bir test yayını verelim birde onu deneyin bakalım. Mesaj kutunuzu kontrol edin. Testinizi gönderiyorum.

enginözcanlı

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
37
2
16
İSTANBUL
arkadaşlar merhaba bende ip tv aldım ve kullanıyorum ev İnternetim den wifi bağlanınca akn düşmediği halde ara sıra donmalar oluyor ama mobilden bağlanınca donma olmuyor bunu ben bir türlü anlamış değilim wifi hızı 24 megabit mobil hız 6 megabit arada çok hız farkı var ama birisi donuyor diğeri donmuyor.

MertK

☆ Level 900 ☆
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
979
7,175
183
Evde kullandığınız modemin veri akışı ile mobil cihazınızın veri akış hızları farklılık gösterebilir. Cihazınızı ethernet kablosuyla bağlantı yapıp tekrar izlemeyi deneyin.

enginözcanlı

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
37
2
16
İSTANBUL
öncelikle bilgi için teşekkür ederim ben evimde kablosuzdan bağlanıyorum ama babamın bilgisayarını ethernet kablosuyla bağlanıyoruz ama ondada kopmalar oluyor sanırım sorununun Türk Telekom sistemlerinden olduğu aşikar bunun modemde ayar yapmamız gerekir mi? Modeme bu konuda ayar yapabilir miyiz kopmaması için.

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,253
46,190
183
www.iptvforumu.com
öncelikle bilgi için teşekkür ederim ben evimde kablosuzdan bağlanıyorum ama babamın bilgisayarını ethernet kablosuyla bağlanıyoruz ama ondada kopmalar oluyor sanırım sorununun Türk Telekom sistemlerinden olduğu aşikar bunun modemde ayar yapmamız gerekir mi? Modeme bu konuda ayar yapabilir miyiz kopmaması için.
Birde hız kadar önemli olan ping sayısıdır
Ping sayısı düşük olunca bu durumu yaşarsınız.
Modemlerdede ayarlar mevcuttur ama çol fark edeceğini düşünmüyorum.