Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

IpTv PotPlayer Ücretsiz Indir

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,253
45,892
183
www.iptvforumu.com
p6PYym.jpg

PotPlayer, ücretsiz ve gelişmiş bir multimedya oynatıcı. KMPlayer yazılımcısı tarafından hazırlanan Daum Potplayer sürekli güncelleştirilen KMPlayer yeni versiyonu da denebilir. Zip ve rar dosyalarının içerisindeki videoları oynatabilme özelliği de eklenmiş olan PotPlayer gayet hızlı çalışıyor. Şu an için daha yeni olması hasebiyle Türkçe desteği bulunmayan uygulama ilerleyen zamanda oynatıcılar arasında ciddi bir yer sahibi olacak görünüyor

PotPlayer 1.7.5545 (32-bit

SENOL2828

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
30
6
8
Konuyla pek alakası yok ama baska yerde konu açmak istemedim ss sip ve smart ip tv programlarını kullanıyordum fakat bir süre sonra aktivasyon istiyor 5-6 euro gibi, smart tvden izliyorum ücretsiz hale getirmenin bir yolunu bilen varmı acaba ...

emr85

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
37
11
18
Admin Oynatıcı Çok İyi Fakat Donma Olunca Kendini Tazeleme Yapma Olayını Çözemedim Varmı Senin Bilgin

serkan71

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
43
16
16
ankara
p6PYym.jpg

PotPlayer, ücretsiz ve gelişmiş bir multimedya oynatıcı. KMPlayer yazılımcısı tarafından hazırlanan Daum Potplayer sürekli güncelleştirilen KMPlayer yeni versiyonu da denebilir. Zip ve rar dosyalarının içerisindeki videoları oynatabilme özelliği de eklenmiş olan PotPlayer gayet hızlı çalışıyor. Şu an için daha yeni olması hasebiyle Türkçe desteği bulunmayan uygulama ilerleyen zamanda oynatıcılar arasında ciddi bir yer sahibi olacak görünüyor

PotPlayer 1.7.5545 (32-bit
teşekkür ederim