Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Iptv T_arayıcı V.1.5

berke10

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
13
4
6
Kullanimi hakkinda aciklayici bilgi verirseniz,bizim gibi ACEMI arkadaslar icin cok makbule gecer,tesekkürler...

ppanter

☆ Level 400 ☆
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
435
89
196
Mars
Arkadaşlar bu program yeni başlayanlar için süper ötesi birşey diğerlerini anlamadıysanız videosunu atıyorum: combo ayarlamakmış programmış gerek yok hepsi içinde

mustafa64

MODERATÖR ADAY
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
694
7,700
163
bu proyu bi turlu öğrenemdim.bazan calışmıyordu ben .sonunda kaldırdım.

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
534
12,107
163
bu proyu bi turlu öğrenemdim.bazan calışmıyordu ben .sonunda kaldırdım.
sende öğrenemediysen biz napıcaz hiç öğrenemeyiz sanırım sen combo yüklemesini bekleyememişsin uzun sürüyor biraz ondan sıkıldın bence :D

sessiz dünya

☆ Level 250 ☆
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
319
86
126
Arkadaşlar bu program yeni başlayanlar için süper ötesi birşey diğerlerini anlamadıysanız videosunu atıyorum: combo ayarlamakmış programmış gerek yok hepsi içinde

Dostum o proxyler nasıl öyle yüzlerce dökülüyor bende proxy deyip sitelerden birini seçiyorum sadece 1 proxy geliyor.

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
534
12,107
163
Dostum o proxyler nasıl öyle yüzlerce dökülüyor bende proxy deyip sitelerden birini seçiyorum sadece 1 proxy geliyor.
ilk paylaşımında öyleydi çok geliyordu şimdi durum farklı sitedeki proxyler gelsede aktif değil test edilince sıfırlanıyor işlevi yok oranın kendin proxy dosyası gösterip kullanabilirsin

sessiz dünya

☆ Level 250 ☆
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
319
86
126
ilk paylaşımında öyleydi çok geliyordu şimdi durum farklı sitedeki proxyler gelsede aktif değil test edilince sıfırlanıyor işlevi yok oranın kendin proxy dosyası gösterip kullanabilirsin

Sonu m3u ile biten bir panel dosyası var ve bu örnek ali ali yada ali12 ali12 bunların arasına giriyor tek tek uyanlar işaret veriyor onu nasıl ayarlamış orası muamma ben kendim proxy listemden arattım 227 tane aktif proxy buldum ama bunlar nasıl kullanılacak işte onu hiç anlamadım bir yerden alıntı yapılmış belli ama alıntı bile hayalı nerden nasıl neler eklenmiş muamma kendi pişiriyor kendi yiyor diyor combo list olmadan nasıl tarama yapacak onu hiç aklım hafsalam almadı. yavuz61 yerinde combo dakileri tek tek taratıyor bunu bir şekilde ayarlamış ama hiç değinilmemiş orası insanın kafasını karıştırıyor.

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
534
12,107
163
Sonu m3u ile biten bir panel dosyası var ve bu örnek ali ali yada ali12 ali12 bunların arasına giriyor tek tek uyanlar işaret veriyor onu nasıl ayarlamış orası muamma ben kendim proxy listemden arattım 227 tane aktif proxy buldum ama bunlar nasıl kullanılacak işte onu hiç anlamadım bir yerden alıntı yapılmış belli ama alıntı bile hayalı nerden nasıl neler eklenmiş muamma kendi pişiriyor kendi yiyor diyor combo list olmadan nasıl tarama yapacak onu hiç aklım hafsalam almadı. yavuz61 yerinde combo dakileri tek tek taratıyor bunu bir şekilde ayarlamış ama hiç değinilmemiş orası insanın kafasını karıştırıyor.
combonu yükledikten sonra combo ayarlarına tıkladığında nasıl tarama yapacaksın seçenek sunuyor sana user önüne veya pas önüne ne gelmesini istiyorsa onu kutuya ekliyorsun örnek yavuz:yavuz gibi combon var sen eklemede 61 koydun her comboya bu rakamı ekliyor nereye ekle dediysen sonsa sonuna onüneyse önüne ve o şekilde tarama yapıyor videoda olması lazım başka videolarda var youtupta artı bu eski versiyon 2.0 ı var bunun taraması başarılı tek sıkıntısı gösterilen combo boyutuna bağlı olarak bekletiyor ister vlc tipi combo ile ister normal combo olarak tarama mevcut proxye gelince elindekileri ekle çek ettir sağlamlar yana gelsin bağlan tıkla artık proxy ile bağlanmış oluyor süresinide ayarlıyabiliyorsun ve sonra tara dedinmi proxy ile tarıyor bittiğinde proxy bağlantısını sonlandırmayı unutmayın bağlı kalma gibi sıkıntısıda var sanırım bu program fanatik arkadaşoımızın kendi yaptığı programdır kendisine teşekkürler emeği için

sessiz dünya

☆ Level 250 ☆
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
319
86
126
Usta harbiden güzel anlatmışsın teşekkürler. Keşke bu tarz anlatımları herkesin anlayabileceği şekilde sen yapsan harbiden olmayanı olmuş gibi göstermemiş direkt olarak nasıl olması gerektiğini adam akıllı anlatmışsın teşekkürler.

sessiz dünya

☆ Level 250 ☆
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
319
86
126
Hitman daha zevkli geldi bana ama ikisinin de mantığı birbirine çok benziyor aslında.

sessiz dünya

☆ Level 250 ☆
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
319
86
126
Ben proxyleri bu programla tanıttım(İPTV Tarayıcı) aktif proxyleri ayrı bir not defterine kaydedip hitmane ekledim combo ve configi de ekledim öyle daha kolay gibi geldi yüzlerce proxy den 20 30 lara düştü ve tarama da daha kolay oldu.

sessiz dünya

☆ Level 250 ☆
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
319
86
126
İPTV Tarayıcıda birşey bulamadım ama hitman de buldum. Proxyleri İPTV tarayıcıya taratıp aktif proxylerle ve çalışan bir panel configi ile sanırım çalışan bir panel bulmak daha kolay olacak ama diğerini de denerim tabii ki. Dostum config dosyası yapmakta kolay. Bir panel seç seçtiğin paneli diğer panelin yerine yaz 2 yer var zaten sonrada panelin ismini yazıp.ahp yaptın mı işlem tamam proxy ve combo listen de hazırsa aramanı kolayca yapabilirsin.