Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Multi_ConfigV2.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
538
13,459
163
sentry-multi tools ve hitman için değişik türde kolay yoldan config hazırlamaya yarar config hazırlamada sıkıntı çekenler için basit bir program hazırladım biçok kişinin işine yarayacağını umuyorum

0EOPpo.jpg

virüs total :

Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.

Son düzenleme:

jilet128

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
54
21
61
Ankara
sentry-multi tools ve hitman için değişik türde kolay yoldan config hazırlamaya yarar config hazırlamada sıkıntı çekenler için basit bi program hazırladım biçok kişinin işine yarayacağını umuyorum

0EOPpo.jpg

virüs total :

[Gizli içerik]
harika

Gurkan1907

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
105
62
113
sentry-multi tools ve hitman için değişik türde kolay yoldan config hazırlamaya yarar config hazırlamada sıkıntı çekenler için basit bi program hazırladım biçok kişinin işine yarayacağını umuyorum

0EOPpo.jpg

virüs total :

[Gizli içerik][/QUOTE
Emek ve paylaşımın için teşekkürler.

hasandemirhan

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
57
25
86
burgaz
sentry-multi tools ve hitman için değişik türde kolay yoldan config hazırlamaya yarar config hazırlamada sıkıntı çekenler için basit bir program hazırladım biçok kişinin işine yarayacağını umuyorum

0EOPpo.jpg

virüs total :

[Gizli içerik]
cok emek harcamissin sagolun

A.kadir

PROGRAMCI MODERATÖR
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
7 Şubat 2018
538
13,459
163
yok basit şekilde iptv için config hazırlamaya yarar mesela elindeki kalıp configi tarama yapacağın panele göre gerekli yerleri değiştirirsin ve tararsın işte bu program elinde config olmasına gerek yok programda mevcut sen dns ve port girip config seçersin ona uygun hazırlar kısaca not defteri ile değiştir falan uğraşmazsın bünyesindeki kalıplar denenmiştir hepsi calışır durumdadır biri uymasa diğeri uyacaktır 3 çeşit config vardır sentry için her çeşittende birkaç seçenek mevcuttur umarım açıklayıcı olmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...