Eski iptvkanallari.org Yeni Adıyla Yayında

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Premium NETFLİX PREMİUM HESAP ÜCRETSİZ ALMA

~*okan*~

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
87
27
156
Ankara
Arkadaşlar merhaba bugün size Netflix 1 ay süreli ücretsiz verilen premium hesap anlatıcam herkes basit bi şekilde alabilir

Şimdi arkadaşlar Elinizde iPhone cihaz olması gerekiyor
Apple Store dan netflix indirin 1 ay ücretsiz yazıyor üyelikte ona tıklayın apple store hesabınızı doğrulamanız gerekiyor şifrenizi girin çıkan satıra daha sonra hangi paketi almak istiyorsunuz diye seçenekler çıkıyor nasıl olsa ücretsiz olduğu için 4 Kullanıcılı alın 39.90 olan Apple Storeden şifre girdiğiniz için satın alım başarılı oldu diyecek yazmış olduğunuz e-mail neyse onunla giriş yapacaksınız Şimdi gelelim bu 1 ay sonra bizden ücret almaya başlıycak onu iptal edelim 1 ay 4 kişi bedavadan izlemiş olsun
Şimdi iPhone Cihazdan Ayarlar > İTunes ve Apple Store Sekmesine Tıklayalım > karşımıza apple kimliğimiz geldi onu tıklayalım > apple kimliği göstere tıklayın > çıkan ekranda az aşagı doğru inelim > Abonelikler sekmesine tıkla > Netflix Seçelim > Karşınıza Deneme sürümü Abonelik iptal var tıklayın Ve orda yazar xx tarihe kadar kullanabilirsiniz diye Bu şekilde Her ay 4 Kullanıcılı alabilirsiniz farklı farklı apple store hesaplarından ben Netflix çıktığından beri bu şekilde ücretsiz kullanıyorum iyi seyirler...

minikito

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
33
1
26
uzay
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler fakat cihazın ios olmasına gerek yok, ben android ile de rahatlıkla kullanıyorum.

minikito

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
33
1
26
uzay
1) Play store'dan netflix'i indirin. Uyumluluktan dolayı açılmazsa netflix sizi bir linke yönlendirecek. resmi sitesinden apk'yı indirin
2) Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar açık olsun (APK yüklemek için)
3) Kredi kartınızın veya banka kartınızın olması gerekiyor
4) herhangi bir sıkıntı yaşamamak için, banka uygulamanızda bir tane sanal kart açın
5) sonra netflix'e üye olun ve uygulumadan 1 ay ücretsiz dene butonuna tıklayın
6) burada 40 tl'lik üyeliği seçebilirsiniz, 4 kişiye kadar kullanabilirsiniz
7) sanal kart bilgilerini vs girdikten sonra üyeliği tamamlayın
8) üyeliğin bitiş tarihi profilinizde gözükecektir, o tarihe gelmeden üyeliği iptal edin yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz
9) her ay yeni bir sanal kart açarak bunları yeniden uygulayın :)
@alpondes

eneskoca754

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
71
11
53
Arkadaşlar merhaba bugün size Netflix 1 ay süreli ücretsiz verilen premium hesap anlatıcam herkes basit bi şekilde alabilir

Şimdi arkadaşlar Elinizde iPhone cihaz olması gerekiyor
Apple Store dan netflix indirin 1 ay ücretsiz yazıyor üyelikte ona tıklayın apple store hesabınızı doğrulamanız gerekiyor şifrenizi girin çıkan satıra daha sonra hangi paketi almak istiyorsunuz diye seçenekler çıkıyor nasıl olsa ücretsiz olduğu için 4 Kullanıcılı alın 39.90 olan Apple Storeden şifre girdiğiniz için satın alım başarılı oldu diyecek yazmış olduğunuz e-mail neyse onunla giriş yapacaksınız Şimdi gelelim bu 1 ay sonra bizden ücret almaya başlıycak onu iptal edelim 1 ay 4 kişi bedavadan izlemiş olsun
Şimdi iPhone Cihazdan Ayarlar > İTunes ve Apple Store Sekmesine Tıklayalım > karşımıza apple kimliğimiz geldi onu tıklayalım > apple kimliği göstere tıklayın > çıkan ekranda az aşagı doğru inelim > Abonelikler sekmesine tıkla > Netflix Seçelim > Karşınıza Deneme sürümü Abonelik iptal var tıklayın Ve orda yazar xx tarihe kadar kullanabilirsiniz diye Bu şekilde Her ay 4 Kullanıcılı alabilirsiniz farklı farklı apple store hesaplarından ben Netflix çıktığından beri bu şekilde ücretsiz kullanıyorum iyi seyirler...
Teşekkür