Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Scishion V88 4K Sizce Nasıl ?

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,253
45,893
183
www.iptvforumu.com
6fcd7a4df426730f6614bf93659fb287.jpg
Özellikler ;

Marka: Scishion
Model: V88 plus
GPU: Mali-400
Sistem: Android 5.1
CPU: RK3229
Core: 1.5GHz,Quad Core
RAM: 2G
RAM Tipi: DDR3
ROM: 8G
Decoder Format: H.264,H.265,RealVideo8/9/10
Video format: AVI,DAT,H.264,H.265,ISO,MKV,MOV,MP4,MPEG,MPG,RM,VC-1,VP8,VP9,WMV
Audio format: AAC,FLAC,MP3,OGG,RM,WMA
Photo Format: JPEG,JPG,PNG

Alexpress satış linki :

MertK

☆ Level 900 ☆
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
979
7,158
183
Merhaba Dostum,
Ben TX3 mini ürününü aldım. Gayet iyi çalışıyor. Yalnız 8GB ROm seni biraz sıkıntıya sokabilir gibime geliyor ürünü alırken tüm girişlerini göndermeden önce test ettirip öyle göndersinler. Satıcıya iletişimden ulaş. Sonra sıkıntı yaşayabilirsin başka arkadaşıma da aldık AV girişi çalışmıyordu. Biraz uğraştırdılar bizi ama $35 doların $15 dolarını iade aldık. Böyle sıkıntılar oluyor bazı ürünlerde o yüzden dikkatli ol kendi ürünümüde alta ekliyorum. Dilersen inceleyebilirsin.

54d2f119-0ce2-4565-a6ba-f176b098765f.jpg

Marka: Tanix
Model: TX3 mini
GPU: Dört çekirdekli Mali-450
Sistem: Android 7.1
CPU: Amlogic S905W Quad-core 64-bit
RAM: 2GB
ROM:16GB
Photo Format: JPEG,JPG,PNG​

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,253
45,893
183
www.iptvforumu.com
Merhaba Dostum,
Ben TX3 mini ürününü aldım. Gayet iyi çalışıyor. Yalnız 8GB ROm seni biraz sıkıntıya sokabilir gibime geliyor ürünü alırken tüm girişlerini göndermeden önce test ettirip öyle göndersinler. Satıcıya iletişimden ulaş. Sonra sıkıntı yaşayabilirsin başka arkadaşıma da aldık AV girişi çalışmıyordu. Biraz uğraştırdılar bizi ama $35 doların $15 dolarını iade aldık. Böyle sıkıntılar oluyor bazı ürünlerde o yüzden dikkatli ol kendi ürünümüde alta ekliyorum. Dilersen inceleyebilirsin.

54d2f119-0ce2-4565-a6ba-f176b098765f.jpg

Marka: Tanix
Model: TX3 mini
GPU: Dört çekirdekli Mali-450
Sistem: Android 7.1
CPU: Amlogic S905W Quad-core 64-bit
RAM: 2GB
ROM:16GB
Photo Format: JPEG,JPG,PNG​
V88 modeli elime yeni geçti güzel bir cihaza benziyor adam akıllı deneme şansım olmadı ama güzel bir cihaza benziyor
8 GB Rom seni sıkıntıya sokar dedin orayyı anlamadım ?
Ne gibi bir aıkıntı ola bilir ?

MertK

☆ Level 900 ☆
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
979
7,158
183
8 gb rom hafıza demek Android sistem zaten 4-5 gb uygulamaları indirirken sıkıntı yaşayabilirsin zaman zaman diye dedim

runner353

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
16
1
6
yok
Ben 4k plus modelini kullanıyorum.Oyun oynamıyorum sadece film,iptv ve maç izliyorum.Memnunum şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.Sadece root wifi'yi yavaşlatıyor.Rootu kapatırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.

dukewipen

Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
8
0
6
ankara
Arkadaşlar yeni ve hızlı bir başlangıç yapıyorumda tavsiyeniz önemli;

evimde tivibu kullanıyordum ama bunu görünce dibim düştü kısaca geçmeyi planlıyorum fakat bir kaç sorum var;

1- IPTV tv olarak kullanmak mantıklımı (aylık satılan adminin aylık paketi ile beraber).... yapabilirliği meselesi değil yani ben kumandadan aynı tv gibi işte ulusal kanalıda paralı kanallarıda hızlı birşekilde uydu alıcısı gibi kullanabilirmiyim.

2- en çok tercih edilen x96mini gibi duruyor ama mi box da şahane tavsiye edeceğiniz bir model varsa sevinirim. (çocuklar ufak tefek oyun oynayabilsin modemim tv yanında)

Teşekkürler.

runner353

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
16
1
6
yok
Arkadaşlar yeni ve hızlı bir başlangıç yapıyorumda tavsiyeniz önemli;

evimde tivibu kullanıyordum ama bunu görünce dibim düştü kısaca geçmeyi planlıyorum fakat bir kaç sorum var;

1- IPTV tv olarak kullanmak mantıklımı (aylık satılan adminin aylık paketi ile beraber).... yapabilirliği meselesi değil yani ben kumandadan aynı tv gibi işte ulusal kanalıda paralı kanallarıda hızlı birşekilde uydu alıcısı gibi kullanabilirmiyim.

Teşekkürler.

Elinizde sağlam iptv varsa tvboxunuza kodi yükleyip kumanda kanallar arası geçiş yapabilirsiniz. Bu konu ile ilgili çok sayıda program var. Benim size verebileceğim tavsiye imkanınız varsa almak istediğiniz cihazı ve özellikleri yerinde test etmeniz.Sonrasında pişman olmayın.

dukewipen

Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
8
0
6
ankara
Elinizde sağlam iptv varsa tvboxunuza kodi yükleyip kumanda kanallar arası geçiş yapabilirsiniz. Bu konu ile ilgili çok sayıda program var. Benim size verebileceğim tavsiye imkanınız varsa almak istediğiniz cihazı ve özellikleri yerinde test etmeniz.Sonrasında pişman olmayın.
Selam Üstad,
Malesef elimde öyle bir seçenek yok youtube dan incelemere bakmaktan öteye geçemedim. Çinden alıcam cihazı zaten en son x96 mini - tx3 mini (tanax değil) -mi box

ama işte hiç birni deneme şansım yok kullanan arkadaşlar yönlendirse sevinirim.