Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Sizce sitemiz nasıl ?

Sitemiz sizce nasıl ?

• Kullanılan toplam oy
    34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ppanter

☆ Level 400 ☆
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
435
89
196
Mars
Admin arkadaşım öncelikle hayırlı olsun,Forumda gördüğüm üyelere karşı küfür bile edeni var(bunları dışlayınız hiçbirşey küfürü hak etmez) ama en kötü yaklaşım görmedim neyse o modlar elinden geldiğince yardımcılar saygı sevgi çercevesinde lanlu lunlu konuşmadan efendice yazıyorlar bu güzel saygı sevgi olursa üye sayısıda artar bence bu kuraldır herşeyde sadece burada değil başarılar .

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,253
45,896
183
www.iptvforumu.com
Admin arkadaşım öncelikle hayırlı olsun,Forumda gördüğüm üyelere karşı küfür bile edeni var(bunları dışlayınız hiçbirşey küfürü hak etmez) ama en kötü yaklaşım görmedim neyse o modlar elinden geldiğince yardımcılar saygı sevgi çercevesinde lanlu lunlu konuşmadan efendice yazıyorlar bu güzel saygı sevgi olursa üye sayısıda artar bence bu kuraldır herşeyde sadece burada değil başarılar .
Teşekkürler hocam zaten öyle bir yaklaşım görürseniz raporla butonu ile bize bildirmesi yeterli :)

54burakak

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
11
8
6
Gayet güzel memnunum bu platformdan hepinizin tüm yöneticilerin emeğine sağlık.. Bir ricam olacak sadece netflix vip paylaşımı güncel tutarsanız sevinirim.. Bu şekilde her zaman vip ye devam edeceğim.. Saygılar..

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,253
45,896
183
www.iptvforumu.com
Gayet güzel memnunum bu platformdan hepinizin tüm yöneticilerin emeğine sağlık.. Bir ricam olacak sadece netflix vip paylaşımı güncel tutarsanız sevinirim.. Bu şekilde her zaman vip ye devam edeceğim.. Saygılar..
Hocam normalde günlük paylaşılacak lakin ben bu aralar işlerim sebebi ile aksıyor

sessiz dünya

☆ Level 250 ☆
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
319
86
126
Usta site çok hareketli ve paylaşımlar çok hızlı yetişmekte zorlanıyoruz az yavaş lüften saygılar. Bir de programdan programa atlıyoruz kafamız çorba oluyor bir program adam akıllı anlatılıp sonra diğer programa geçilse daha iyi olur. (Sadece bir öneridir). İşin özü site çok yararlı bir site ben üye olduğum için çok memnunum arkadaşlar yardımcı ve vakit buldukça size cevap veriyorlar. Başka sitelerde adminler burnundan kıl aldırmaz ama bu sitedeki admin ve moderatör arkadaşlar son derece yardımcılar kendilerine teşekkürü bir borç bilirim. Biraz eleştiri birazda övgü oldu kusura bakmayın doğruların yanında yanlışları yada doğru olmadığına inandığımız şeyleri belirtmeliyiz ki sizler bizlere daha iyi hizmet verebilesiniz.

MertK

☆ Level 900 ☆
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
979
7,158
183
Elimizden geldiğince yeni paylaşımlar ve aktif olmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz var lakin zamanla bu eksiklerimizi sizlerinde yardımlarıyla kapatmaya daha aktif, daha yararlı hale getirmeye çalışıyoruz.

Görmüş olduğunuz argo, küfür, paylaşanı küçük düşürücü, aşağılayıcı ve yargılayıcı içerikli mesajları sizden ricam "Rapor" ederek yönetimin görmesini sağlayın. Her ne kadar aktif olmaya da çalışsak bazen gözden kaçabiliyor sizlerin bu konular da duyarlı olmasını rica ediyorum.

Hocam normalde günlük paylaşılacak lakin ben bu aralar işlerim sebebi ile aksıyor

Çalışan hesapların olması yeterlidir bence paylaşılan güncel hesapların şifrelerini değiştirmezseniz bu konuda medeni olabilirsek hepimiz sahiplenmezsek her türlü bu paylaşımlardan da rahat şekilde yararlanabiliriz. Şifreleri değiştirmediğimiz de herkes tarafından kullanılmaya devam edilir ve günlük paylaşıma çokta ihtiyaç duulmaz diye düşünüyorum.

Herkese saygılarımı sunuyorum. Gördüğünüz eksikleri yanlışları çekinmeden bana ve @Admin arkadaşımıza yazabilirsiniz. İyi ve sağlıklı günler...

54burakak

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
11
8
6
Çalışan hesapların olması yeterlidir bence paylaşılan güncel hesapların şifrelerini değiştirmezseniz bu konuda medeni olabilirsek hepimiz sahiplenmezsek her türlü bu paylaşımlardan da rahat şekilde yararlanabiliriz. Şifreleri değiştirmediğimiz de herkes tarafından kullanılmaya devam edilir ve günlük paylaşıma çokta ihtiyaç duulmaz diye düşünüyorum.

Herkese saygılarımı sunuyorum. Gördüğünüz eksikleri yanlışları çekinmeden bana ve @Admin arkadaşımıza yazabilirsiniz. İyi ve sağlıklı günler...

Haklısınız hocam kullandığımız hesapların şifrelerini değiştirmememiz gerekir.. Bu konuda herkes dikkatli olmalı

Mc_1507

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
34
2
16
ben bi tek donmayan discovery netgeo history isityorum başka birşey değil alabilirsem +3 ay üyelik yapacağım

selim

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
85
26
106
bende süperi tıkladım kaliteli paylaşım sitelerinden benim ip tv kısmıyla ilgili aynı hesaplar sürekli paylaşılıyor bir aynı kullanıcı ismiyle 3 dört kere paylaşılıyorbu konuya dikkat edilse daha iyi olur bu benim önerim

karakalem

Moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
1 Şubat 2018
265
4,169
163
38
İstanbul
@selim Dostum haklısın bazen aynı paylaşımlar yapılıyor. arama yapıp paylaşmak doğru olan ama yoğunluktan ve paylaşma arzusundan kimi zaman es geçebiliyoruz. işlerimizin hafiflediği bir dönemde bu konu ile ilgili Adminlerimizle fikir alışverişi yapmayı bende düşünüyorum.

Gurkan1907

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
105
61
113
Arkadaşlar bu kadar emek harcıyoruz görüşlerinizi merak ediyorum.
Eleştirilerinizi konu altına yaza bilirsiniz.
Admin kardeşim;site kurucusu olarak üyelere elinden geldiğince iyi niyetli ve dürüstçe yaklaşımda bulunduğunu gözlemledim.Kendine göre bir yaşantın var ve zaman buldukça burada faydalı paylaşımlarda bulunuyorsun.Sana tüm emeklerin için teşekkür ediyorum şansın ve bahtın açık olsun.Elbette emeği geçen diğer moderatör arkadaşlara da ayrıca faydalı paylaşımları için tekrar teşekkür ediyorum.İnanıyor ve istiyorum ki,bu site hak ettiği popüler siteler arasına girecektir.Sizlere sabır,kolaylık ve başarılar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...