Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Verilen Taahhütlerde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Mazi

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
24
7
6
kahramanmaraş
Taahhüt karşılığında internet almanız durumunda çeşitli indirimlerden yararlanabilirsiniz. Taahhütler genellikle 12 ve 24 ay üzerinden verilmekte olup süre uzadıkça daha fazla indirim sunulmaktadır. Taahhütlerde indirim oranının fazla olmasının nedeni bireysel kullanıcıya yönelik rekabetin firmalar arasında fazla olmasıdır. Taahhüt süresi dolmadan internet aboneliğinden çıkmak istemeniz durumunda yapılan indirimler internet sağlayıcı firma tarafından geri talep edilebilir ve/veya çeşitli cezalar uygulanabilir. Bazen verilen taahhüttü bozdurmak yerine, kullanmasanız dahi faturalarınızı ödemeniz daha avantajlı olabiliyor. Bundan dolayı verilecek taahhüt sürelerini dikkatli seçilmelisiniz.

uyunusoglu

☆ Level 400 ☆
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
485
3,651
326
Ankara
En iyisi taahhütsüz firmalara yönelmek, Şahsen Turk.net kullanıyorum memnunum en son ping ile ilgili bir sorun yaşadım ancak çözdüler sağolsunlar. Taahhüt konusunda eskiden 12 aylık yapıyorduk ne güzel memnun kalırsak bi 12 ay daha uzatıyorduk şimdi standart 24 aya çevirdiler elini kolunu bağlıyorlar insanın taahhüt denilen saçmalık kalkmalı diye düşünüyorum.

Mazi

☆ Level 10 ☆
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
24
7
6
kahramanmaraş
En iyisi taahhütsüz firmalara yönelmek, Şahsen Turk.net kullanıyorum memnunum en son ping ile ilgili bir sorun yaşadım ancak çözdüler sağolsunlar. Taahhüt konusunda eskiden 12 aylık yapıyorduk ne güzel memnun kalırsak bi 12 ay daha uzatıyorduk şimdi standart 24 aya çevirdiler elini kolunu bağlıyorlar insanın taahhüt denilen saçmalık kalkmalı diye düşünüyorum.
aynen hocam şuanda en iyisi en ideal TÜRKNET