Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Çözümlendi VLC Kanal Atlama Sorunu Çözüm

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,252
45,704
183
www.iptvforumu.com
En Çok Sorulan Sorulardan Bir Tanesi Kanal Atlama

VLC Programını Açtıktan Sonra Yapmanız Gereken

Alttaki Resimdeki Gibi Yapmanız.

0qAG2C.png

NOT : 2 Kere TIKLAMANIZ Gerekmekte.

gOOrN0.png

Son düzenleme:

beydog

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
40
1
16
bunu yaptım benim ki bu sefer kanal atlamıyor kanalı yeniliyor izlediğim program 5-6 saniye geriden izliyorum tekrardan belirli bir süre sonra tekrar kanalı yeniliyor geriden izliyorum ne yapmam gerek

cafi

Paylaşmak Güzeldir
Kayıtlı Üye
ELİT ÜYE
2 Şubat 2018
2,005
38,324
183
bunu yaptım benim ki bu sefer kanal atlamıyor kanalı yeniliyor izlediğim program 5-6 saniye geriden izliyorum tekrardan belirli bir süre sonra tekrar kanalı yeniliyor geriden izliyorum ne yapmam gerek
buffering yapıyor ara belleğe alıyor bu esnada bir önceki yayının tekrarını gösteriyor kaliteli bir server bu sorunu çözer

pascal1487

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
51
1
43
aynı sorunu bende yaşıyorum . en son paylaştığınız iptv listesi indirsem bile yine aynı . bunun vlc player sürümü ile alakası olma ihtimali varmı dır acaba ?

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,252
45,704
183
www.iptvforumu.com
aynı sorunu bende yaşıyorum . en son paylaştığınız iptv listesi indirsem bile yine aynı . bunun vlc player sürümü ile alakası olma ihtimali varmı dır acaba ?
Bu Liste Sorunsuzdur Bunu Bir Deneyin

Eğer aynı sorun Devam Ederse İnternet Hızınız veya Vlc Programından Kaynaklıdır.

emrebdt

Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2018
7
2
6
kocaeli
hocam aynı sorun bende de var.verilen link de kırık herhalde şu an yani giriyorum birşey olmuyor deneyemedim yani.