Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

Android Program Wps Wpa Tester Premium v3.8.4.9 FULL APK - Wifi Kırıcı

uyunusoglu

☆ Level 400 ☆
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
485
3,653
326
Ankara
EIXe6xzWXFDLH27ES-AH1bNpWfVTrYHwadB2Pg5yRVSQCfTDUZjS5xzznMto-zudIcc=s180

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize indirip kullanabileceğiniz bir android wifi şifre kırma uygulamasıdır.

Birçoğumuz wifi şifresi kırma üzerine bir sürü program denemiştir. Wps Wpa Tester uygulaması türünün en iyisi diyebilirim. Sarı renkte gözüken modemlerin şifrelerini kırma şansınız %50 - %80 olarak değişiyor. Ama yeşil gözükenler kesinlikle kırılıyor. Kırmızılara hiç tenezzül bile etmeyin. Uygulama rootlu cihazlarda daha iyi sonuçlar vermektedir.

Bysmartien

☆ Level 150 ☆
ELİT ÜYE
17 Ocak 2019
174
2,223
326
43
Diyarbakir

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize indirip kullanabileceğiniz bir android wifi şifre kırma uygulamasıdır.

Birçoğumuz wifi şifresi kırma üzerine bir sürü program denemiştir. Wps Wpa Tester uygulaması türünün en iyisi diyebilirim. Sarı renkte gözüken modemlerin şifrelerini kırma şansınız %50 - %80 olarak değişiyor. Ama yeşil gözükenler kesinlikle kırılıyor. Kırmızılara hiç tenezzül bile etmeyin. Uygulama rootlu cihazlarda daha iyi sonuçlar vermektedir.

Nasil indiricez

hlt42

☆ Level 150 ☆
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2018
246
212
246
48
konya

sağolasın