Hoş geldin üye olarak sitemizden yararlana bilirsiniz

Eski Sitemizde Kullandığınız Kullanıcı Adı ve Şifre İle Sisteme Giriş Yapa Bilirsiniz

Veya Kayıt ol
iptvforumucom
İletişim : admin@iptvforumu.com

xtream codes operasyonu ( ÖNEMLİ ) Okuyun

Admin

Kurucu
Yönetici
Admin
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
3,253
45,892
183
www.iptvforumu.com
avrupa çapında italya, hollanda, fransa, almanya, yunanistan ve bulgaristan'ın katılımı ile eş zamanlı olarak black iptv operasyonu gerçekleştirildi, sadece italya'da 100 polisin operasyonda görev aldığı söyleniyor.

ilk gelen bilgilere göre iptv yönetim yazılımı olan xtream-codes sunucularına erişim kesilmiş durumda, 700 binden fazla kullanıcının platforma erişimi engellenmiş.

belirtilen bulunan kişilerin 5 milyondan fazla üye ile yıllık 60 milyon euro ciro elde ettiği düşünülüyor.

narman

☆ Level 25 ☆
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
143
49
126
istabul
bitmedi hocam alternatifleri mevcut
admin panellerine ulaşamıyoruz
ama şuan sancılı bir süreç süresi ne kadar olur bilemiyoruz

ama sanırım akşam yetiştire bilirsek biz satışlara başlayacağız.
avrupa çapında italya, hollanda, fransa, almanya, yunanistan ve bulgaristan'ın katılımı ile eş zamanlı olarak black iptv operasyonu gerçekleştirildi, sadece italya'da 100 polisin operasyonda görev aldığı söyleniyor.

ilk gelen bilgilere göre iptv yönetim yazılımı olan xtream-codes sunucularına erişim kesilmiş durumda, 700 binden fazla kullanıcının platforma erişimi engellenmiş.

belirtilen bulunan kişilerin 5 milyondan fazla üye ile yıllık 60 milyon euro ciro elde ettiği düşünülüyor.
Yarın xtream codes normale dönecek bilginize

kemaldalan

☆ Level 1000 ☆
Kayıtlı Üye
ELİT ÜYE
9 Şubat 2018
1,249
1,036
183
Sayın Admin Bey, Sayın narman Bey,
Açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim.

murat59

iptv uzman moderatör
Kayıtlı Üye
VIP ÜYE
ELİT ÜYE
13 Mart 2019
585
16,763
326
36
istanbul
bazı paneller etkilenmedi usta bunlardan biri avrasya ip tv kırdığım panel gayet stabil çalışıyor özelden istemeyin paneli kimseye özelden panel vermiyorum

Doğan1907

Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
1
0
2
35
İzmir
Hocam biri Türkçe anlatsa sevinirim şimdi benim linkler uçtu girilmiyor hiç bir yayına bir şey yapmam gerekiyor mu? Ne zaman düzelir